ÁLOM OSZTÁLYTERMEKKEL
INSPIRÁLJUK A FIATALOKAT

Vas megye egyik vezető építőipari vállalkozásaként 2021 óta minden évben meghirdetjük az „Álom osztályterem” elnevezésű pályázatot. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a gyermekek támogatására. A pályázat célja az, hogy a megye tíz iskolájában a Dreiszker csapata olyan tantermeket festhessen nekik, amit maguk a gyerekek álmodnak meg.Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, ezért rendszeresen támogatunk különböző jótékonysági szervezeteket és programokat, kiemelt figyelmet fordítva a gyermekek támogatására. Az „Álom osztályterem” pályázat mellett cégünk számos más programot is támogat, amelyek a gyermekek oktatási fejlődését segítik.

Dreiszker

Családi vállalkozásból indult, de ma már közel száz főt foglalkoztató cégként 20 éve tevékenykedünk Szombathelyen és környékén. Fő tevékenységünket tekintve napjainkban már teljeskörű építőipari kivitelezéssel foglalkozunk. Ügyfeleinkkel és munkatársainkkal a kapcsolatot a személyes bizalom, figyelem és maximális odaadás, a tisztesség és profizmus határozzák meg.
A Dreiszker látványos fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, amelyhez elengedhetetlen az innováció és folyamatos fejlődés is. A megye egyik vezető építőipari vállalkozásaként számos jelentős projektben vettünk részt, ami által kimagasló színvonalú szakmai portfólióval rendelkezünk.

Álom osztályterem

Megálmodója Dreiszker Levente, a Dreiszker tulajdonosa és ügyvezetője. Az ’Álom osztályterem’ pályázat célja, hogy a fiatalok megmutathassák, milyen is lenne az ideális osztályterem számukra. A gyermekek a hétköznapok nagy részét az iskolában töltik, ezért fontosnak tartjuk, hogy az számukra egy harmonikus és inspiráló tanulási környezet legyen.
A pályázatra Vas megyei iskolák osztályközösségei pályázhatnak az osztályfőnök vezetésével. Vidám, vicces, absztrakt, tudományos vagy valami meglepő és merész, az csak rajtuk múlik! A pályázatban résztvevő elképzelések videós, írásos vagy rajz formájában is benyújthatók, az osztályoknak így kell bemutatniuk, hogy milyen lenne a számukra ideális osztályterem fala, ahol örömmel töltenék a hétköznapokat.

A pályázatra az elmúlt években rengeteg alkotás érkezett a megye minden pontjáról. A pályaműveket egy szakmai zsűri értékelte, amely figyelembe vette a kreativitást, az ötletgazdagságot, valamint a pályázatban szereplő osztályközösség összetartását, csapatmunkát és a tanterem aktuális állapotát is. Végül a megye 10 különböző iskolájának 10 osztályterme kerül kiválasztásra minden évben, hogy a benyújtott pályázati tervek alapján az álmok valóra váljanak.

Az eddigiekben akadt olyan is, ahol az egyedi, kreatív megoldások mellett a gyermekek által tervezett tapéta is került a falra!
A Dreiszker 2021-ben indította el az „Álom osztályterem” pályázatot, ami olyan nagy sikert aratott, hogy cégünk továbbra is elkötelezett mellette. A pályázatnak köszönhetően a gyermekek egy színesebb és inspirálóbb környezetben tanulhatnak, ami hozzájárul ahhoz, hogy jobban teljesítsenek az iskolában.

CSORNA
bölcsőde

Zöldmezős beruházással megvalósuló , 56 férőhelyes bölcsőde építését kiviteleztük Csornán....

Read More