RÓLUNK

A Dreiszker családi vállalkozásból indult. Ma már közel száz főt foglalkoztató cégként, a jól megalapozott, 20 éves múltunkra építjük a jövőnket. A megrendelőinkkel és a munkatársainkkal való együttműködésünket a személyesség, a bizalom és a profizmus határozzák meg.

A professzionalitás viszont számunkra nem egy képesség, hanem a munkához való hozzáállást jelző gyűjtőfogalom, amely a maximális odaadást, a mindenre kiterjedő figyelmet, igényességet, megbízhatóságot és tisztességet foglalja magában.

Ebből a halmazból nem hiányozhat a mindig a legjobbra, a legtökéletesebbre való törekvés vágya sem, mert mindezek összessége jelenti azt, hogy az építőipar területén kimagasló színvonalú szakmai portfólióval rendelkezhetünk.

A folyamatos fejlődéshez elengedhetetlen az innováció is. Az állandóan változó piaci igényekre reflektáló, belső vállalati, üzemi fejlesztések és saját munkaerőképzések tudják biztosítani azt, hogy minden időben a legjobb minőségű szolgáltatást nyújthassuk. Összefoglalva a küldetésünket, arra törekszünk, hogy a múlt hagyományaira építve hozzunk létre maradandót a jövő számára.