SÁRVÁR <br> Szent László Katolikus Általános Iskola

A projekt különlegessége, hogy a régi épület festési munkáit még maga a Dreiszker cég alapító tulajdonosa végezte, viszont a teljesen megújuló iskola már generálkivitelezésben készült. Ebbe beletartozott a régi épületszárny komplett manufakturális homlokzatképzése, majd az új szárny esetében a falazás, vakolás, hőszigetelés kialakítása, gipszkartonépítés valamint a felületkezelési munkák.

SZOMBATHELY <br> Markusoszky Kórház (belgyógyászati tömb)

A 1929-ben létrejött Vas megyei oktatókórház belgyógyászati tömbjének felújítása nagy szakmai kihívást jelentett számunkra első sorban az igen szoros határidő betartása miatt. Az egész belgyógyászati tömb ásványgyapot hőszigetelést kapott, míg a síkok, élek és sarkok összehozása nagyon precíz, pontos szakmunkát igényelt.

KŐSZEG <br> Egészségház

Az épület egy zöld-mezős beruházásnak köszönhetően jöhetett létre. Ez volt a legelső megbízásunk, amit generálkivitelezőként végezhettünk, amibe beletartoztak a homlokzati munkák, a belső vakolás és a festés is.

KŐSZEG <br> Evangélikus Szakkollégium

A téli időszakban zajló munka miatt ez a projekt nagyobb kihívást jelentett a szokásosnál. Az épület homlokzata az idők során nagyon lepusztult, ezért teljes felújításra került, a belső részek homlokzatszigetelésen estek át, illetve kőműves munkákra és gipszkartonozásra is szükség volt. A projekt során magas minőségű, német termékekkel dolgoztunk.

SZOMBATHELY <br> Közútkezelő Központ

A polgári hatású épületen a külső homlokzatfestési munkákat végeztük, aminek során szigorúan csak a legmagasabb minőségű anyagokkal dolgoztunk.

BÜKFÜRDŐ<br> Hotel Caramel

A hotel bővítése és kialakítása egy több ütemben elkészülő, igazán összetett feladat volt, amiben cégünk generálkivitelezőként vett részt. A megbízás szerint hozzá kellett toldani az épülethez, így lehetővé vált új konferenciatermek építése. Emellett pedig, az „A” épület szobáinak felújítását is el kellett végezni. A B, C és D épületben történtek falazási és szigetelési munkák, a…